skip to Main Content
Gastouder Veldhoven

Ik ben Michelle Koole (1984) en woon samen met mijn vriend Thomas en mijn tweelingjongens (2017) en onze kat Baboe in de wijk Cobbeek in Veldhoven.

Het leukste aan het werken met kinderen is dat ze je blijven verrassen: hun kijk op de wereld en de manier waarop ze deze ontdekken.

Vanaf jongs af aan ben ik met kinderen bezig geweest: de kleinere kinderen uit de buurt onder mijn hoede nemen en mee te spelen/vermaken.
Daarna volgde het oppassen: bij vrienden van mijn ouders tot de kinderen van mijn leraren. Het was dus niet meer dan logisch om een opleiding te gaan doen die daar op aan sloot.

Na het afronden van deze studie (Sociaal Pedagogisch Werker) heb ik op verschillende manieren werkervaring opgedaan met de verschillende  leeftijdsgroepen. Bij elkaar heb ik zo’n vijf jaar werkervaring binnen de kinderopvang: van de babygroep t/m de buitenschoolse opvang.
Ook ben ik een jaar au pair geweest in de Verenigde Staten.

Na een studie Toerisme en werkervaring hierin, besloot ik begin 2019 om terug de kinderopvang in te gaan, ik had inmiddels mijn eigen kindjes en had behoefte aan wat meer rust en regelmaat. De klik met kinderen is er nog steeds en nu ik zelf moeder ben is deze alleen maar sterker geworden. Gastouder worden was voor mij een logische volgende stap: om zo mijn kennis en ervaring toe te passen in een kleinschalige opvang waar ruimte is voor aandacht en leuke activiteiten.

Bij het aanbieden van opvang aan kinderen houd ik een vast dagschema aan: vrije spelmomenten worden afgewisseld met vaste eetmomenten. Er worden activiteiten aangeboden om de ontwikkeling spelenderwijs te stimuleren. Hierbij wordt er gekeken naar waar de interesses liggen van de kinderen en daar wordt een passende activiteit op aangeboden.

Impressie

Back To Top